Партнерство із Druid Project

​Сучасна житлова будівля - такий самий складний комплекс, як корабель або літак. І для вирішення повсякденних задач і складних викликів треба мати команду, яка знає, як із ними впоратись.


Одним із важливих етапів будівництва є інжиніринг. Це досить молода галузь, але сьогодні вона підкріплена безліччю приголомшливих технологій, серед яких 3D-сканування, неруйнівні методи контролю міцності та наявності дефектів, а також нейромережі для обробки великого масиву даних або навіть архітектурного проєктування.
☝️Ми безперервно слідкуємо за тенденціями та новинками ринку, активно використовуємо у своїй роботі найновіші розробки. Наприклад, нейронну мережу Stable diffusion, яка здатна генерувати і модифікувати зображення на основі детальних текстових описів.
👌У цій сфері ми працюємо з компанією повного проєктного циклу DRUID PROJECT BUREAU. Інженерна та архітектурна кваліфікація бюро дозволяє суттєво спрощувати експлуатацію наших об'єктів та вирішувати будь-які проблеми за рахунок комплексних рішень.
Ми завжди працюємо з тими кому довіряємо - це наше кредо. Адже праця із лідерами галузі - це запорука якості наших проєктів. І якості вашого життя у наших українських будинках.